Sessie Tarieven

Tarieven

BTW
Onze tarieven zijn opnieuw vastgesteld op 1 januari 2018 en staan vermeld inclusief de BTW, welke op dit moment 21% bedraagt. De BTW wordt altijd apart op de factuur vermeld.

Betalingsvoorwaarden

Betalen van de factuur dient voorafgaand aan de sessie contant te worden voldaan. (Geen pinbetaling mogelijk!). Vooraf betalen per bankrekening is ook mogelijk. Het sessiegeld dient dan twee dagen voor de afspraak te zijn bijgeschreven op onze rekening. Betaling achteraf is niet mogelijk helaas.

Bij verhindering dient u uw afspraak ten minste 48 uur van te voren af te zeggen. Bij geen of te late afzegging wordt een deel of het totale bedrag gefactureerd, welke binnen zeven dagen voldaan dient te zijn.

Bij in gebreke blijven van betaling sturen wij u twee opeenvolgende herinneringsfacturen. Daarna wordt uw openstaande factuur overgedragen aan een incassobureau die voor verdere financiele afwikkeling zal zorgdragen. 

Speciale regelingen voor minima, 65+ en studenten
Moet je rondkomen van een klein inkomen (bijstandsniveau) waardoor onze begeleiding financieel niet bereikbaar lijkt, neem dan beslist toch contact met ons op. Na overleg en inkomenscontrole bieden wij je een behoorlijke korting aan. Echter, ook minima dienen hun factuur tijdig te voldoen.

Prijslijst per 1 januari 2018
Intakegesprek van een uur tot anderhalf uur
€ 100,- p/s.
Relatiecoaching
€ 125,- p/u.
Intimiteitscoaching
€ 150,- p/u.
Sekscoaching
€ 170,- p/u.
Love-making coaching
€ 225,- p/u.
Supervisiesessie
€ 135,- p/u.
Proces-coaching t.b.v. SSPT
€ 150,- p/u.
Surrogaat partner traject
v.a. € 5.500,-